Home

Welkom bij Ciparo

Ciparo is een groene organisatie actief in de markt van (gebruikt) papier, pulp en plastic. Onze core business is de inkoop van verschillende milieu vriendelijke ruwe materialen en halfproducten, als ook de benodigde logistieke afhandeling om deze goederen te verschepen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam wordt de inkoop van recyclebare materialen uit voornamelijk Europa en Noord-/Zuid-Amerika afgehandeld. Deze goederen worden verscheept naar en verkocht in het Verre Oosten waar er een groeiende vraag is naar ruwe materialen en halfproducten vanwege de daar snel ontwikkelende economie. Ciparo beschikt naast het hoofdkantoor in Rotterdam over vijf filialen in China (Golden Windmill) en twee kantoren in Vietnam. Verder worden onder anderen de Indiase en Indonesische markt bediend via lokale betrouwbare partners. Daarnaast beschikt Ciparo over opslagcapaciteiten in Rotterdam en Antwerpen. Bailing faciliteiten zijn beschikbaar in de VS en China.

 

!AQSIQ Waarschuwing!
Wij lenen onze AQSIQ licentie niet uit aan andere bedrijven. Sommige bedrijven beweren onze toestemming te hebben voor het gebruik van onze AQSIQ licentie, deze bedrijven zijn fraudeurs die onze bedrijfsgegevens misbruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ciparo.nl.

Geef een antwoord